Home/ Reviews

Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

  • 16-07-2019
  • Mila
  • Istanbul
  • 9 / 10
  • 9 / 10
  • 8.5 / 10
  • GENTLE
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
15-07-2019

arkadaşlar bu kıza bir kaç ay önce gitmiştim ama o sırada görüş yazamamıştım. Aslında outcall kızlardan çok haz etmiyorum. Otele git, oda tut, karının gelmesini bekle sonra odadan checkout yap, bir sürü iş ve 2 kat pahalıya mal oluyor. Ama kızı resimlerinden çok sıcak ve sempatik bulduğum için outcall görüşme zahmetine girdim ve alisamiyen civarında bir otel ayarladım. Gel gör ki kız resimlerden farklı bir hatun çıktı. Daha zayıf bir tip güzelce sayılır ama randevu aldığım kız değil. İncall görüşme olsa "bu sahtekarlık" deyip çıkardım ama odayı tutmuşuz bir kere. Kızın performansı harika seviyesinde değildi ama vasat üstüydü diyebilirim. şimdi bu sahte foto kullanımı ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Bazı ajanslar ilke olarak sahte foto kullanıyorlar (örn: çilek) ama bazıları gerçek foto ile başlayıp kız iyi yorumlar alıp iyi tutarsa, kızın dönüşünden sonra aynı profil üzerinden başka kız pazarlıyorlar. Siz de dümene gelerek ilk gidenlerin "fotolar gerçek" yorumlarına kanmış olabiliyorsunuz. uyanık olalım tongaya basmayalım.

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
15-07-2019

Eveet. Bilenler bilir, sayfanın 5-6 yıllıklarındanız ama bir sebeple hesabı kapatmak, ortamdan uzaklaşmak gerekmiş, onlarca yorumu da silmek icap etmişti. Zaten sonrasında da sayfanın kalitesi yerle yeksan oldu, yorum yazmaya değer bir cevherle karşılaşamadık. DÜNE KADAR…

Karina sanki eski jenerasyondan kalma, eskinin adabıyla işini yapan, sana ve işine saygılı, o odada kimin mutlu olması gerektiğini iyi bilen, kibar bir hanımefendi. Son yıllarda aldığım en iyi hizmet, Arianna’yı, Tory’i, hatta ve hatta Vanessa’yı hatırlattı. PSE’den GFE’ye yumuşak yumuşak geçişler, hakkıyla blowjob, durmayan bir dil, durmayan eller, sürekli temas hali, sürekli bir çaba, muhteşem bir kalça, kaliteli iç çamaşırları, sürekli gülümseyen, seninle ilgilenen…. Mükemmel bir servis aldım beyler… Uzundur yüzümde gülümsemeyle çıkmıyordum o odadan. Çok tatmin edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

Vesileyle son dönem 2 tecrübemizin de notunu buraya düşelim. Aynı ajanstan (ki ajansa da bi teşekkür edelim, kibar ve gayet hızlı organize oluyor) Monica ile de geçen hafta görüştük, hatta kızı gruba aldık, am o kadar çileye gıkını çıkarmadı, wink gayet yeterli bir hizmet verdi. Sonra doggylerden belaya gittim, dilli kaşar, azıcık acemiysen seni donunda sallar, ama kontrol edebilirsen eh işte ama maceraya gerek yok.

Sağlıcakla...
winked
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-07-2019

klavye elimdeyken 2 hafta önce gıttıgım Angel ıcınde bır kukcuk yazı yazayım. kız cok körpe cok genc tadı damagında kalır ya oyle hafıfı kızıl sarı arası ve bu cok fena kuku tuylerı bellı belırsız tertemız bembeyaz bır vucud cok körpe cok genc cok guzel yatakta ınlemelerı baya akılda kalıcı zevke gelınce hızlanması ve gozlerını kapayım usutunuzde gıdıp gelmesı sarılması gercekten unuttulmaz orallı ıslak ve uzun tutuyor. poposu cıkık vurdumu ses gelen cısten kısacası cok genc ve cok guzel bır vcud sızı beklıyor ıstanbula gıtmese tekrar gıderdım
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

koca memeli Lola ile tanısın haha tit fuck için bulunmaz nimet süper hatun guler yuzlu ve isterik orala bayılıyor dondurma gıbı tutkulu yalıyor ve emıyor domalması muhtesem vucudu balık etlı kı bu sevısmek ıcın ıdeal kadın demektır sıska kızla sevısılmez kızın memelerı ıcın destan yazılır benım sevısmeyı en cok sevdıgım kadın tıpı kadın gıbı kadın super bır hatun genc guzel vucudu kusursur ve ısterık tit fuck meme arası sandıch yapın
  • 15-07-2019
  • KiRa
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • aquaman
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-07-2019

Kira is just simply amazing, she beautiful, friendly, chatty, funny, professional, and has a body to die for! everything is relaxed and unrushed. She great at what she does and takes pride in presenting herself and her hotel room is very nice. I was treated like a king from the minute I set foot in her place, shower offered before and after. She is easily one of the best out there and is worth alot more than she charges. I will be back for more for sure, and Kira I promise I will visit you many times smile
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-07-2019

Flame gerçekten çok pozitif ve doğal bir kız çok samimi davranıyor ben 4 kere ziyaret ettim saçlarının rengi uzunluğu ve belinin inceliği en önemli fiziksel özellikleri ama benim şu ana kadar 1 numaramda yer alıyor.
Bu ajansla hiç sıkıntı yaşamadım ama Flame gibi bir kızdan sonra bazı kızların performansını beğenmedim ama en iyi ajans yinede bu.
Thankswink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
06-05-2019

Anna çok güzel bir kız slim kızlardan hoşlanıyorsanız doğru tercih zamana oynamıyor çok samimi daha önce 3 kere ziyaret ettim şimdi yine gelmesini bekliyorum
Thanks Anna wink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

Uzun zamandır bu kadar güzel bir kız görmemiştim. Kapıyı açar açmaz büyülendim çünkü gerçek hali çok daha seksi ve o anda üzerinde çok güzel ve çekici iç çamaşırları vardı. Üniversiteli bir çıtırı andırıyor, tam bir kaçamak hatunu, güzel yiyişiyor ve oralı istekle yapıyor, seks pozisyonlarına hakim, bir saatin hakkını en iyi şekilde verdi diyebilirim. Görüşmenin sonunda yüzümde mutlu bir gülümseme ile odadan ayrıldım. Yer Anadolu yakasında ve giriş çıkış oldukça rahat.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

Don't ask me why i'm writing too much about this special girl. She is different and i can write it again and again. She loves quality sex and knows how to make pleasure for her partner it is very important because we pay for that. Ivy feels your mood. She can relax you it is very important also. Everytime we try something new. I wanted to try her fetish sploshing. I took whipped cream, chocolate and some deserts. I rented room in her hotel and invited Ivy for 3 hours. It was funny experience. I tasted her pussy with chocolate it was so tasty. She licked and sucked my dick with cream i finished on her face. She sploshed my body with this cream... after fun we took shower together and i fucked her there again.
We spoke a little bit. After i fucked her on the table and in the bed. So bad that not all girls like Ivy.
Ivy, my sweetheart, wait me soon again.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

Daha önce bukadar doğal bir görüşmem olmamıştı kız sanki beni tanıyor gibi rahat etmem için elinden geleni yaptı sürekli güldü ve inanılmaz bir servis verdi kız arkadaşımla sevişiyor ilgin hissettim bu yüzden 1 saat olan görüşmeyi ilk postadan. Sonra 2 saat yaptım gönül isterdiki bütün gece kalmak , servisleri süper ötesi siz istediğinizi yapın veya ona bırakın ilk iki postada ben yönlendirdim daha sonra bıraktım dümeni ona ve uçurdu beni bilinen nokta otel sıkıntı yok herşey mükemmeldi bayıldım bayıldım bayıldım
  • 15-07-2019
  • Gala
  • Ankara
  • 8 / 10
  • 8 / 10
  • 10 / 10
  • cem01
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

Resimlerinden daha güzel, samimi, İngilizce çok iyi ancak öpüşmüyor. Otel de fena değil, ajans başarılı idi.
Beatiful than picture, good pronunciation, good agency but no kissing
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-07-2019

Kris'in güzelliğini bugün yaşadım, genç ve çok tatlı bir kız, bu işi severek yaptığı ve zevk aldığı her halinden belli çünkü buluşma sırasında en az benim kadar haz aldığına şahit oldum resmen. Kapıdan girer girmez sizi karşılaması, içeri buyur etmesi, iletişimi ve yaklaşımı ile bana kendimi çok özel hissettirdi diyebilirim. Normal şartlarda bu kızı sokakta görsem arkasından dakikalarca bakardım o derece güzel ve alımlı bir kız, yüzü, göğüsleri ve fiziği ile her erkeğin aklını başından alabilir.

Buluşma için hoteli beğendim çünkü giriş çıkış oldukça rahat hemen odaya geçebiliyorsunuz, güzel karşılamanın ardından güzel bir oral eşliğinde uçuşa geçiyorsunuz, o dil o dudaklar hala daha aklımda, seks sırasında ise kendiliğinde ıslanması, beni şu pozisyonda da becerir misin diye teklif etmesi bu işi daha da heyecanlı kılıyor yani bu işi para karşılığı değil sizi istediği ve arzuladığı için yapıyor ve muhteşem vücudu tüm pozisyonlara çok yakışıyor.

Bu arada ajans da çok hızlı çalışıyor, size ivedilikle bilgi veriyor ve hotele gitmek isterseniz dakikalar içinde her şeyi hazırlıyor ki ben çok memnun kaldım çıkışta hem güzelimize teşekkür ettim hem de ajansa bir teşekkür mesajı gönderdim. Soru işaretleri başlayan günümü müthiş bir deneyim ile şenlendirdim ve tatmin edilmiş olarak hotelden ayrıldım, bundan sonra bu hotelin önünden geçtiğim her seferinde bu güzelliği hatırlayacağım. Teşekkürler Kris
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-07-2019

Kira ile buluşmadan önce profilinde baya zaman geçirdim diyebilirim, tek tek resimlerine baktım, videosunu izledim yani baya bir konsantre oldum sonra da bir baktım Kira ile buluşmak üzere hotele doğru yol alıyorum.

Kapıyı o seksi kız açınca gerçekten kendimden geçtim, insan bir an için inanmak istemiyor ama hayal ettiğim güzelikteki kız tam karşında duruyor ve seni seks yapmak üzere odaya davet ediyor. Özellikle karşılamanın çok seksi kıyafetler ile yapılması da daha kışkırtıcı oluyor diyebilirim. Bu arada hotel de merkezi bir konumda ve giriş çıkış oldukça rahat.

Genç ve çok seksi bir kız, vücudu resmen biblo bebek, göğüsler de bomba ama ben en çok kalçaları beğendim, öpmelere sevmelere doyamadım o güzel kalçaları, Kira'nın yüzü, vücudu her yeri gerçekten çok özel. Oralda müthiş bir arzu ve istek vardı, sekste de karşılıklı çok zevk aldık zaten en güzel yeri de burasıydı. Genç ve ateşli bir kızla geçirdiğim bu bir saati asla unutamam, şu ana kadar yaşadığım en ama en iyi deneyim gerçekten Kira'ydı... Tekrarını yaşayabilmek dileklerimle
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-07-2019

90 dakika için anlaştık. Ağzını bıçak açmıyor. Mecbur kalmadıkça konuşmuyor. 90 dakikanın bitmesine 35 dk kala ilk defa boşaldım baktım giyinmiş. Dedim ki neden giyindin daha yapmayacak mıyız cevaben süre yetersiz dedi daha 35 dakika var. Dolandırıcı. Elinde sürekli telefon. Güzel bir kız ancak önermiyorum. Tek kız bu olsa gitmeyin.
Escort Answer:
Çok garipsin. Kızın güzel olduğunu söylüyorsun ama 3’le skorluyorsun. Ayrıca, başlayana kadar 35dakika kaldığını yazmışsın ancak extraball için birden fazla kere yapıldığını da söylemişsin! Gerçekler şöyle ki ben telefonumla oynamadım, iki kere seks yaptık ve ilki 40 dakika sürdü. Sonradan anlaşıldı ki prezervatiflerden hoşlanmıyorsun. İkinci seferde otuzbir çekmeyi tercih eden sendin. Yani, prezervatif kullanmayı sevmiyorsan suç benim değil!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
12-07-2019

Oldukça güler yüzlü, nazik, kültürlü ve pozitif bir bayan, insanı rahatlatan bir havası var, ikramlarıyla ve pozitif davranışıyla hakkını gerçekten tam olarak veriyor. Sekste ise bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılar özellikte ve Maria ile gerçekten unutulmaz bir zaman geçirdim ve diğerlerinden kesinle çok farklı. Benzer kızların genel problemi olan zamana aşırı bağlılık, vaad edilenlerle gerçekler arasındaki hayal kırıklıkları, davranışsal sıkıntılar gibi konuları bu kız ile bir kez bile hissetmedim. Resimlerinden de anlaşılacağı üzere oldukça seksi bir kız. Klasik soru-cevap ile bitiriyorum; bir daha gider miyim? Cevap; her zaman ve hiç yanından ayrılmasam.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-07-2019

Beautiful, romantic girl. Very amazing girl. She can keep up the conversation. I love so much. I will back more. I enjoyed spending time with her. Good sex, delicious lips.
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

‘Sevgili Romali kardeslerim’ diye baslayan arkadasa selam olsun. Rosalinda ile guzel bir bulusma gerceklesti, bu iste Yeni sayilir ama yinede servisleri guzel ,Yorum yoktu biraz cekindim,yorum yazayim dedim. pridenin kizlari genelde iyi cikiyor.
She is beatuful and nice.
Thank you for all
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-07-2019

Yine bir pride kızı ve yine olağanüstü bir buluşma.
Fotoğraflar gerçek, kız iyiniyetli ve güleryüzlü, kahkahalar atıyorduk bir ara,,

3 yıl önce de görüşmüştük. O görüşme de iyiydi ama bu olağanüstü geçti.

O zaman İngilizcesi biraz zayıftı, şimdi İngilizcesi de çok çok iyiydi. Kızla sohbet etmeyi sevdiğim için bu hoşuma gitti.

Yıllardır Pride kızları ile görüşürüm. Hepsi de çok iyiydi. Zaten bakarsanız genelde yorumlarım pride kızları için olmuştur.

Bu ajans giderse çok üzülürüm. Felicia gitmeden muhakkak görüşün.


  • 14-07-2019
  • Marina
  • Ankara
  • 9 / 10
  • 10 / 10
  • 8.5 / 10
  • Roben
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-07-2019

Bu kızla rahatladım,güzel genç kız,büyük göğüsleri,yuvarlak ganimet sevdiğim gibi, masaja mükemmel, seks aktif, her şeyi sevdim, onun fotoğrafı, hile yok, her şey yolunda, otel klas, Iyi tatillerwink
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
13-07-2019

+ artılar 1) çok güzel bir kız bana göre 2) harika bir İngilizcesi var 3) çok samimi
- eksiler 1) kaputsuz blowjob yok 2) hiç öpüşmüyor 3) bir türlü ıslanamadı 4 ) berbat bir otelde kalıyor ( başka akşamları bilemem bu akşam durum bu )
Bunları göz önünde bulundurarak gidin. Ajans biraz amatör ama iyi
She looks attractive to me, she has perfect english. She is sincere. She doesnt kiss at all which is big problem to me. She doesnt make blowjob without condom, go to her by knowing these details. Up to you smile
  • 13-07-2019
  • Vika
  • Istanbul
  • 9 / 10
  • 9 / 10
  • 10 / 10
  • Oky
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
13-07-2019

Vika son derece pozitif ve güler yüzlü bir kadın sizi rahatlatmak için herşeyi yapıyor, odaya girdiğiniz andan itibaren enerjisini hissediyorsunuz, ingilizcesi gayet yeterli siz çok iyi konuşamasanız bile sizi anlamayı ve ne istediğinizi bilmeyi başarıyor.Yataktaki hünerleri ve vücudunun esnekliği anlatılmaz yaşanır.
Ne kadar saygı gösterirseniz o kadar karşılığını alırsınız tavsiye ederim.

Vika is a very positive and friendly woman who does everything to comfort you, you feel her energy from the moment you enter the room, Her english is enough to understand you and even if you can not speak very well and she knows what you want.Her skills and flexibility of her body is inexplicable.
I recommend to you,The more you show respect, the more performance you'll get. Thanks vika
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-07-2019

Dün vardı, bir otel,çok güzel bir kız,genç,güzel,seksi, fotoğraf %100 onu alır., fiyat kabul edilebilir, cinsel davranış, genel olarak çok iyi dinlenmiş, herkese tavsiye ederim winkwinkwinkwinkwinkwinkwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-07-2019

Güzel bir kız. Orta boylu, dolgun vücutlu. Göğüsler natural ama güzel. Hoş sohbet. GFE sevdiğim için ben memnun kaldım.
Güzel her yola gelen bir hanım kızımız. Bir saat güzel geçti. İngilizce bir yere kadar anlaşılabiliyor.lovetavsiye ederim cok memnun kaldim ben
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-11-2017

I have been missing you too much darling. Your attitudes to me, your view to life was perfect. You were the best one on this job. I have been checking your account to learn your program more than one year.
Best wishes.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-07-2019


This is my third visit to this girl. She really fits the description of the reviews) Very clean and positive kitty. Very pleased that she is hospitable, offers drinks. The body is nice, beautiful breasts. You can talk with her about everything, she is very versatile. Jasmine loves hugs)))

Located on the Asian side . The room is always clean and tidy. Always greets with a smile, and she try make you happy for your time.

See you again soon my dear jasminelove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-05-2019

I met her in a very good five star hotel. She was like her pictures. She can talk English and Turkish. I have spent very good time with her. She was like an angel. But also so sexy. I definitaly go again. Thank you Alyawink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

Gabriel benim aşkım benim güzelim benim tatlım. Bugün ziyaret ettim ve bu sözleri ona defalarca söyledim. Böyle güzel bir kız, böylesi bebeksi bir ten görmedim ben. Bir saat boyunca bütün ilgisini bana verdi, çok genç ve güzel bir kız, oralı çok tatlı, vücudu görsen kıyamazsın, göğüsler genç bir kızın tazeliğinde ve poposu şu ana kadar gördüğüm en güzel popo, uzun uzun o popoyu öptüğümü hatırlıyorum, en büyük keyif ise bu güzelliğin içinde olmak ve derinliklerini keşfetmek, kız genç olduğu için biraz dar bu arada o yüzden farklı bir kavrayış sundu bana. Anlatılamayacak, yaşanacak bir güzellik.love
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-07-2019

I met the girl in the hotel with the advice of the agency. I am thankful for this.
The hotel entrance was easy, the elvators was near the reception but it didnot cause any drawback.

The girl welcomed with a warm kiss, she was sympathic. She did her best to make you happy, she acts parallel to your needs. She wasnot like the other girls always hold you back, she enjoyed the sex. She had offered an experience more than girlfriend.
I recommend the fellows in Antalya to visit this lady.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-07-2019

Sasha'nın profilini bugün görür görmez hemen motoruma atladım ve bir saat yolu katederek hotele geldim, kesinlikle her şeyin en iyisini hak eden bir kız. O nasıl bir güzellik o nasıl bir seksilik anlatamam sizlere.
Enerjisini ve bana eşlik ediş şeklini çok sevdim, bana kendimi yeniden canlı ve özgür hissettirdi. Kesinlikle diğer escortlara benzemiyor, bir duruşu bir asaleti var. Bana hayatımın en güzel bir saatini yaşattı ve onu tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere tatlım.

I visited Sasha today and when I seen her profile in İstanbul I just had to jump in the motor & make the 1 hour journey to get to her as she is very much worth it. She is such a beautiful person in every way both looks & personality I love her energy she makes me feel alive ! She really is a special girl & I ORDER anyone who meets her to treat her with the respect she deserves, she isn't like any other escort I've been with she is truly Lovely gentle kind girl I Love her & can't wait to see her again, Look after yourself baby xxx
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

Dün akşam vakitlerinde Tunalida bir otelde görüştüm. Otel herkesin bildiği bir yer. Bazen sorun olurdu ama ben sorunsuz girdim.
Marina resimleri gerçek, ama balık etli birisi. İnce belli zayıf sevenlere tavsiye etmem. Göbek Azda olsa var ki resimlerde gizlemek için pozlar verilmiş. Ben yorum olmadığından tahmin etmiştim ama şansımı denedim.
Aslında memnun olmama nedeni balık etli olması falan değil. Çok vasat vakit geçirdim. Hiç canlı değildi. Sanki ben zorladim. Nedense motivasyonu morali çok düşüktü. Bende rahatsız oldum sıradan tamamladım ciktim.
Açıkçası tavsiye etmem adam gibi sevisme cakis yoksa gerisi yalan. Sallayin gitsin.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

Muhteşem bir kız, 1.75 den az değil. İnce hiç oynanmamış bir vücudu var. Çok istekli, Harika bir oral yeteneği var. Hiç ama hiç İngilizcesi yok, yine de ben hiç beklemediğim halde çok memnun kaldım. Ajans iyi, bence mutlaka gidin. İyi ki gitmişim dedim. KIzın gözlerinin içi gülüyor. Başka bir şeye gerek yok bence
Perfect girl except language skills which is no english or turkish at all. Beside her language problem she is perfect in every way. Good agency very good girl
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

Hayatımda hiç Romanyalı götürmedim demeyeceğim, hatun tam bir canavar her yola geliyor. Fazlaca ateşli ve tam anlamıyla porno aktörü gibi çalıştım bana mısın demedi. Dövmeleri dikkat dağıtır gibi oluyor fakat ben acayip keyif aldım. Pse severler kaçırmasın...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-07-2019

Geçen hafta sanırım Çarşambaydı görüşmemiz. Yabancılar arasında şimdiye kadarki tecrübelerimden (bu site ve diğer yerler dahil) ilk üçe girer. Canayakın öncelikle, ve ilk görüşmede yaşadığınız stresinizi azaltacak şekilde hareket ediyor. Zaman konusunda bir sorun yaşamadım. Duş sohbet ilişki, hoş vakit geçirdim.Servisleri gayet güzel. Tekrar ziyaret edeceğim bir hatıra oldu benim açımdan.
Thanks a lot Kira, for your all pleasure. I wish we will meet again, when you are back from Istanbul.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-07-2019

İnanılmaz derecede sevimli, cana yakın. Saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. PSE denemedim o yüzden bir şey diyemem ancak GFE için ideal bir kız. Pişman olmayacağınız bir kız. Ben böyle bir güzellik görmedim. Yatakda ateşli, istekli. Gözler insanı eritiyor. Doggy deki görüntü ise rüyalarınıza girebilir.
Karşılaması, ilgilenmesi, servisi, gülümsemesi, neşesi hiç bir eskortta görmedim. Yanında sanki sevgilimmiş gibi hissettim. Bj muhteşem. Vücudu muhteşem, tekrar gidilirmi, kesinlikle evet. Teşekkürler
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

2004 te lalelide bir sevgilim vardı st petersburglu bir tekstil marazında tezgartardı aynısı varya delıdım ben 15 yıl yaşlanmışım o öyle kamlmıs gırı çok benziyordu çok fena oldum neyse resmini görünce çok beğendim ve buluştuk o kızla ne yasadıysam neredeyse aynısı yasadık süperdi çok çok ıyı servis verdi karımayın . vücudu kusursuz ve çok eğlenceli bir kız detayalara gerek yok. gıdın yasayın
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

Çok keyifli bir saat geçirdim. Bu arada fotolarından daha güzel ve fit bir kız. Seksten hoşlanıyor. Zevk alıyor.
Kaçırılmaması gereken bir kız, yaşanması gereken bir deneyim.
Tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

İsmindeki kafiyeden ve güzelliğinden etkilenerek profilinde gezmeye başladım Natasha'yı sonra da bir baktım bu kızda beni ona doğru çeken bir şeyler var. Hem çok güzel hem de zarif bir kız, bu yüzden hemen randevuyu ayarladım ve hotele doğru yola çıktım Natasha'yı şımartmak için her zamanki gibi ufak bir hediye almayı da ihmal etmedim, akılda kalmak için Turkish delight iyi bir fikir diye düşündüm ki görünce gerçekten mutlu oldu. Sonra da dedim senin asıl lokumun bende ve şimdi tadını çıkar :) sonrası ise malum, Natasha'nın güzelliği ile akıp giden dakikalara kendimi teslim ettim.

Resimlerdeki güzelliği karşınızda bulacağınızı garanti etmek isterim, hatta doğal hali çok daha çekici ve çok daha yaşanası. Sevişmeden, servislerine kadar her şeyiyle hakkını verdi diyebilirim ve resmen ödediğim ücretin de üzerinde bir hizmet aldım, resmen bir kız arkadaş deneyimiydi. Harikaydı, unutulmazdı ve tekrar yaşanacak kadaz özlenecek bir buluşmaydı
  • 10-07-2019
  • Sara
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Ateşli
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

Abazalıktan kudurduğum, aletimin zevk nameleri ile inlediği bu zor günde sitede geziniyorken acaba kime gitsem diye plan yapıyordum, cebimdeki para ancak bir saatlik görüşmeye yetiyordu ve doğru bir tercih yapmalıydım derken Sara'da karar kıldım ve hemen yazışmalara başladım, dakikalar içinde buluşma yeri ve saati belirlenmişti, ufaklığa hotele kadar sakin olmasını söyledim ve yola çıktım.

Mekanımız Anadolu yakasında bir hotel, giriş ve çıkış oldukça rahat, oda konforlu ama en güzeli Sara içeride sizi bekliyor üstelik çok seksi kıyafetleri ve iç çamaşırları ile bekliyor, kapıyı açar açmaz ağzınız açık kalıyor, en azından benim öyle oldu.

Sara bana başlangıcı ateşli bir sevişme ile yaptıktan sonra, devamında ıslak ve derin bir sakso ile ara sıcağa geçmişti, yatakta sınır tanımıyor yüze boşalma fışkırtma her şey serbest, bir saatlik Sara ikramının devamında tüm seks pozisyonlarını lezzetle denedik ve menü de olan her şeyden tatmış oldum. Kızın vücudu kusursuz olduğu için tüm pozisyonlara yakışıyor, benim için her yönüyle enfes geçen bir görüşme oldu ve ilerleyen görüşmeler için de motivasyon oldu. Gücümü, enerjimi toplayıp yeniden geleceğim bu kıza mutlaka geleceğim çünkü unutulmaz
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
08-07-2019

Bu siteden rahat 20 kadınla beraber olmuşumdur. Hatırlamak istemediğim 3 buluşmamdan biridir. Kötü muamele yok ama bu paraya vasat performans olunca 31 çek evde daha iyi oluyor.
  • 10-07-2019
  • Sara
  • Istanbul
  • 3 / 10
  • 2.5 / 10
  • 1 / 10
  • sarcom
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
10-07-2019

I booked from the agency but agency was late to give me the room number. However after a while I received the room number and went to the room. No body opened the door.!!!
Spend time at the hotel and reported to the agency. They send me to another lady but photos was fake!!
Becareful and don't waste your money with fake comments.
Escort Answer:
Lies!!! Full lies!!!! I was in Room and waited he for all this time it and he did not come!!!! I wrote him that I will add it to the Black list and for that he wrote to me bad review !!!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
10-07-2019

she is not the lady which in the photo! Even agency sent me several photos by whatsapp but I shocked when entered the room. Don't trust the agency. zero tits, tinny lady. Positive and talkative but disappointment..
angry
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
10-07-2019

yok böyle bir güzellik . kızı fotoraftan görmek başka canlı görmek bambaşka melek gibi çok ama çok güzel sırf 1 saat otur seyret . ben görünce bittim zaten . ve vucut cok esetik spor yaptığı belli teni parlak . gözler müthiş sempatik bayıldım . ben böyle bi kız görmedim daha izmirde . genç ve çok iyi sex yaptık . kız gitmeden alın beyler böylesi bi daha gelmez . abi tavsiyesi wink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

AND THIS WAS JUST WHAT I NEEDED!
I met this beautiful woman and I am really happy of my decision. Luckily enough I was looking for erotic touch this week which was included. I love the meeting which you meet a beautiful woman (body and soul) have some laughs and relax. Definitely on my favorites and definitely will be back and maybe for longer. I literally enjoyed every minute.
Amazing kisser/oral/GFE/personality/everything

Tek kelimeyle müthiş bir kız, işini severek ve zevk alarak yapıyor. Şu ana kadar buluştuğum en iddialı en güzel ve en seksi kızlardan birisiydi. Herkese tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-10-2018

I saw gg-escort I remember Mia. I was with Mia in end of October last year, but I hadn't written for her. Mia was a beautiful girl. I miss her.she was amazing. He warmed me in the cold day . thanks Mia. You're unforgettable for me. Thank you GG-escort and I wait for her again in Ankara

Bir de review yazan arkadaşlar lütfen hiç bir şekilde otel adını yazmayın ima bile etmeyin. Otellerin tepkileri kötü oluyor. Ankaradan sonra istanbulda otel girişleri kötüleşmiş.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-07-2019

Bu sevişgen yavru, bu sikişken afet ile bugün görüşme ayrıcalığını yaşadım. Bir kız bu kadar mı güzel bu kadar mı arzulu ve istekli olur bilemiyorum. Yüzü, gülüşü, göğüsleri ve kukusu ile tam bir çıtır. Tam aşık olunacak kız bu yüzden bir saat boyunca Lida'ya doymak imkansız, insan seks yaptıktan beş dakika sonra bile yine seks istemeye devam ediyor, güzelliği ile her erkeği kıvrandırabilir. Hotel de bu arada rahattı, giriş çıkışda biri sorun yaşamadım, iyi seviştik, keyifle seks yaptık, kızın doğal çekilmiş resimlerini de ayrıca ajanstan görüşme öncesi talep edebiliyorsunuz. Teşekkürler Lida tekrar ve tekrar buluşabilmek dileklerimle
  • 09-07-2019
  • ASTI
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • o1mer
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
09-07-2019

tipi dikkatimi çekti. kızımız genc ve cok guzel. kıza asık olmamaya calısın.çok sıcak bir karşılama. fazlaca pozitif. keşke daha uzun kalsaydım, kesinlikle tavsiye ederim. bana unutulmaz anlar yasattigin icin tesekkurler.
  • 09-07-2019
  • Maria
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • kingg
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
08-07-2019

Resimler kendisine ait. Guzel bir ingilizcesi var. Göğüsler doğal, büyük ve harika bir guzelligi var. Temiz ve titiz. Kendiliginden islandi. Milf fantazileri olanlara oneririrm.
  • 09-07-2019
  • KARINA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Sarı
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
09-07-2019

Met with the lovely Karina again this evening in a nice hotel, easily found with following her directions, good parking in a quiet area.

This is the girl in the photos, we even chatted about them and had a little joke about the poses.

This girl English is really good and we had great conversation.

I recognised her in front of door and the door opened and gave me a big hug and a kiss, she then led me to her room holding my hand, I won't go into details but Karina is one energetic young woman and everything asked was delivered with enthusiasm.

Thank you again for the chat and bit of play after, it was great fun.

See you soon
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
08-07-2019

Bu kiz tam bir sevisme makinesi, kaprissiz ; gık demedi, yorulmadi, beraber yaptığımız duştan sonra tadını çıkara çıkara uzun uzun seviştik. (detaylara gerek yok) karşılaması ağırlaması öpüşmesi herşeyi candan ve samimi. kiz kesinlikle BBW cilere hitap ediyor, büyük D cup memeler; muhteşem bir popo.. süper kıvrımlı süper balık etli ... tam bir kız arkadaş muamelesi yaptı ama PSE'ye gelir ...
Resimlerin hepsi gerçek..kendisine ait!! yaş dogru , gibi belki yazılandan 2-3 fazladır.. gencecik kız..diri ve istekli.
fiyat performans tavan!! İngilizcesi yeterli; çok az Türkçe biliyor gibi..
bu tarzı seviyorsanız kaçırmayın! pişman olma ihtimaliniz sıfır!! güler yüzlü ve efendi gibi davranın o da size kral gibi davranır .. böyle bir kiz...
great thanks to her agency and roxy! hope to visit you again)))))
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-05-2018

bu kız gecen sene olay olmustu basak ısmı vardı baska ajansta passion dı sanırım adıda Iraydı hala en ıyı escort lıstesınde 1 numara sanırım kontrol edebılırsın bende sasrmıstım nor mal bır unıveersıte lı kız arkadas tadında bır kız begenmıstım ozman sansa
Ankarada kız normal aıle kız narın kıbar boyle kızlar herzman daha cok cekıcı oluyor benım ıcınde tertemız bır vucudu var sut beyaz ısteklı mutlu etme odaklı gozununn ıcıne bakan sureklı senın nabzını tutan hızmet ıcın yaratılmsı bır kız dedım ya mutlu etme odaklı ıstanbula gelırse zıyaret edebılırım İra untumadım senı

Reviews of escort

 

Back to Top